címer 2

aslplogo

Tisztelt Epöliek!

Mint Önök előtt is bizonyára ismeretes, Magyarország Kormánya a 40/2020.(III.11.) sz. rendeletével Magyarország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki. Ez az intézkedés a Komárom- Esztergom Megyei Kormányhivatalra, a Járási Hivatalokra és a helyi önkormányzatokra is megelőző intézkedések megtételét teszi szükségessé.

Kérem Önöket, hogy a Kormányhivatalt, a Járási Hivatalt és az Önkormányzat Hivatalát, valamint annak kirendeltségét is, akkor keressék fel személyesen, amennyiben a személyes megjelenés elengedhetetlen, ügyük elektronikusan, vagy telefonon nem intézhető és halasztást nem tűr.

A Járási Hivatal tájékoztatja Önöket, hogy a fenti jogszabály hatálybalépésétől a magyar állampolgárok, Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a vészhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek, így a vészhelyzet idején a lejáró okmányok meghosszabbítása nem szükséges.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kondár István, települési ügysegéd az önkormányzatnál átvett kérelmeket, ügyintézésre elviszi, de személyes ügyfélfogadást nem tart.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a www.koronavirus.gov.hu weboldalon folyamatosan frissülő információkat találnak a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan.

Kérjük türelmüket és segítő együttműködésüket!

Bajnai Közös Önkormányzati Hivatal - Elődné Lukács Erzsébet jegyző


 

Pályázatok

infoblokk page

Elektronikus ügyek

onkor
Go to top