Kedvezményezett neve: Epöl Község Önkormányzata

Projekt címe: Energetikai korszerűsítés Epölön

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-KO1-2016-00021

A projekt befejezési dátuma: 2022. 01. 31.

A támogatás összege: 22 999 514 Ft

Támogatás mértéke: 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A tervezett fejlesztés Epöl Község Önkormányzatának 100%-os tulajdonában lévő közigazgatási épületében valósul meg. Az épület funkciói: Kormányhivatal ügysegéd, térségi családsegítő, önkormányzati feladatok. Az épület fenntartási költsége jelenleg igen magas, amit a hőszigetelés nélküli homlokzatok, a régi nyílászárók, a rossz hatékonyságú fűtési rendszer okoz. Az épületekben dolgozók komfortérzete rossz.

 A fenti problémák kiküszöbölésére az alábbi intézkedések megtétele szükséges: - épülethatároló falszerkezetek utólagos hőszigetelése- nyílászáró szerkezetek cseréje- fűtési rendszer korszerűsítése- világítási rendszer korszerűsítése.

 Az energetikai hatékonyság fokozása hozzájárul az energiaellátás biztonságának növeléséhez, az energiaimport-függőség mérsékléséhez. A fosszilis energiafelhasználás csökkentésével hozzájárulunk a környezeti ártalmak csökkentéséhez, ezzel pedig az ország nemzetközi kötelezettségvállalásának teljesítéséhez. A korszerűsítéssel példát szeretnénk mutatni a helyi lakosságnak, a környező települések önkormányzatainak, a környező épületek tulajdonosainak, üzemeltetőinek a környezetterhelés csökkentésére vonatkozóan. 
 
Kivitelezés előtt:
 
Kivitelezés közben:
 
Kivitelezés után: 

 

Pályázatok

infoblokk page

Elektronikus ügyek

onkor

Magyar Falu Program

Go to top