címer 2

„Közterület karbantartó eszközök beszerzése Epölön”

Kedvezményezett: Epöl Község Önkormányzata

Projekt azonosítója: 3019629114

Epöl Község Önkormányzata a Magyar Falu Program 14.228.183 Ft vissza nem térítendő támogatásával egy olyan közterületek karbantartására alkalmas géppark beszerzését valósította meg, amellyel az év bármely időszakában felmerülő feladatokat a lehető legkisebb élőmunkaerő bevonásával és a lehető leghatékonyabban hajtja végre.

A közterületek karbantartására egy Chery-Zoomlion RK504EC típusú fülkés traktort és hozzá tartozó munkagépeket szereztünk be. Az erőgép egy 50 LE teljesítményű traktor 4x4 kerékmeghajtással, a hátsó keréken differenciál zárral. Ideális kommunális és karbantartó feladatok ellátására. Hátul II. kategóriás 3 pont felfüggesztéssel 540/1000 ford./perc kardán kihajtással felszerelt, ami lehetővé teszi nagyszámú munkagép hozzá kapcsolását és a gép univerzális kihasználását. Az erőgépen elöl, első 3 pont kiépítés került felszerelésre, amely lehetővé teszi a GardenGo Sp 220 cm széles tolólap felszerelését. A tolólap a téli hó eltakarításban fog a település segítségére lenni.

Mivel a NEGRI R185 TRI ágdarálót a beszerzés során sikerült kedvezményesen megvásárolni, ezért a pályázati kiírásban szereplő eszközöket bővítettük egy COSMO PS-500 kardán hajtású sószóróval, ami szintén a téli síkosság mentesítés eszköze lesz a továbbiakban.

A már felsoroltakon kívül a további eszközök kerültek beszerzésre a munkagéphez:

Bicchi BRT225 típusú egytengelyes pótkocsi 2850 kg hasznos terhelhetőséggel, 2,7x1,7x0,8 m rakodóterülettel, hidraulikusan 3 irányban billenthető platóval.

GardenGo AGF-140 cm széles erősített kivitelű, nagy szilárdságú mulcsozó. A kalapáccsal szerelt padkakasza ideális eszköze lett az árokpartok, útpadkák, gyomos, gazos területek és a gyümölcsösünk tisztítására, a bokrok, sövények vágására.

A GardenGo SL-160 cm széles szárzúzó hatékony eszköze lett önkormányzatunk nagyobb felületű füves, gyomos, cserjés zöldterületeinek rendszeres vágásában.

A Kolaszewski CZTL-240 cm széles vonólap (gréder) a település közigazgatási területéhez tartozó földutak karbantartásában, egyengetésében jelentette eddig a legnagyobb segítséget.


 

Pályázatok

infoblokk page

Elektronikus ügyek

onkor

Magyar Falu Program

Go to top